Turridning

Bergahästen


Turridning på HunnebergKrav för att följa med på turerna är att du kan galoppera obehindrat och har god förståelse för hjälperna till hästen. Detta är på grund av säkerheten för dig och för hästens bästa. Mina hästar är mycket snälla och tålmodiga, därför respekterar vi dem genom att de ska kunna lita på att ryttaren verkligen menar det den ger signaler för. Om ni är en eller flera nybörjare så rekommenderar jag varmt ett introduktionspass i paddocken vilket brukar vara minst lika uppskattat.


Observera att all ridning sker på egen risk - hästar är levande varelser hur välskolade de än är! Viktgräns 85 kg.Kyrkvägen


En jättefin tur på ca 1h 45 min ridtid som tar dig upp på Hunneberg och de fantastiska vägar som finns där. Vi tar oss förbi både Eldmörjarn och Fågelsjön på denna tur. Det är långa galoppsträckor och en fin naturupplevelse. Räkna med en tre timmars aktivitet från samlingstid. Du borstar, sadlar och tränsar själv din häst efter samling. Observera att tempo avpassas till underlag och under vintertid är det endast galopp om underlaget tillåter det (men i gengäld blir turen längre i tid).


Pris: 750 kr pp (inkl. 25% moms)


Anordnas året runt för 1-2 ryttare på lördagar och fredagar.


Turen kan ändra rutt beroende på underlag och väderförutsättningar.


Efter turen kan jag rekommendera att äta på något av dessa ställen: Spiskupan på Hunneberg, Ronnums Herrgård, Aladdin (lunchresturang). Det finns också flera pizzerior i Vargön, samt även ett café.
BetalningsinformationAll betalning sker på vårt bg 5649-3216 Bergahästen inom 3 dagar från beställningsdatum. Ange namn och riddatum. Vid utebliven betalning kan platsen erbjudas annan ryttare.


Avbokning kan därefter ske fram till två dagar innan riddag mot full återbetalning, avbokning dagen innan mot 50 % återbetalning (ersättare mkt välkommen). Återbud på riddagen medför ingen återbetalning (ersättare mkt välkommen). Avbokning av kurs senast 1 vecka innan startdatum mot full återbetalning av avgiften, senare avbokning av kurs ger ingen återbetalning (ersättare mkt välkommen) .

Copyright  ©  All Rights Reserved