Farina

Bergahästen


 

 

Farina


Andalusier valack f 2008-0303 e Defo u ej registererat andalusiersto. Ca 162 cm i mkh.

,

Farina kom till oss från sin uppfödare i Spanien i december 2014. Han arbetade som lektionshäst här i lite över två år innan han såldes som privathäst. Sedan september 2018 är han åter tillbaka och glädjer eleverna!


Farina är en mycket snäll och kärvänlig häst som älskar sitt liv som lektionshäst. Han är lättriden och vill så gärna göra sin ryttare nöjd. Snäll att sköta och fungerar väl med alla dagliga sysslor här hos mig.

Gillar att testa på nya saker och är liksom lagom med allt. Han är positivt nyfiken på allt i livet och mycket speciell! En väldigt rolig kille!


I Spanien är han riden Doma Vaquera (spansk western), men här enbart engelsk ridning.


Farina är till salu och han kan vara en väldigt trevlig häst för de allra flesta ryttare. Han anpassar sig bra till olika nivåer av ryttare och går till och med nybörjarlektioner, och är en schysst häst att lära sig att galoppera på samtidigt som han är väldigt trevlig att rida för den rutinerade ryttaren. Han är dock ingen häst för tävling då han trivs bäst på hemmaplan i en stabil miljö, gärna i ett större stall med mycket aktiviteter. För att han ska må som bäst behöver han flera kompisar i hagen, stor hage och mycket utevistelse.


Om du vill komma och provrida Farina så gör du det i samband med att du bokar och betalar för en privatlektion. Med fördel rider du flera lektioner och även någon uteritt så att jag kan ge dig en god introduktion i hur han är hanterad och riden här, då har du så mycket bättre förutsättningar att ta hand om din nya kamrat i ditt stall!
Copyright  ©  All Rights Reserved