Kalima XXVI - till salu

Kalima XXVI

Kalima är till salu som avelssto

 

P.R.E. sto f 2006 e Ulterior II u Alteza XVII ue Ocle

 

Brun, 164 cm i mkh, avelsgodkänd och har haft ett föl.

 

Kalima kom 2011 och hon är en härlig häst med mycket uttryck med taktmässiga, rörliga gångarter med fin bakbensaktivitet. Hon har använts som lektionshäst med allt från orutinerade till avancerade ryttare och gör allt med den äran oavsett hon arbetas på ridbanan eller rids ut (även ensam).

 

Hon är dessutom både trevlig att hålla på med och lättriden både på bana och ut i naturen. Mild och vänlig. Väldigt mjuk att sitta på och har en perfekt ridhästmodell. Om fler hästar var som Kalima att rida så skulle ridningen gå som en dans! Jag har haft många syskon till denna häst i stallet och de har alla haft toppkvalitet på ridbarhet och lynne. Denna häst skulle klonas!

 

Tyvärr så har hon skadat sig och är konvalescent med tveksam prognos som ridhäst. Fram tills skadan som skedde i samband med en hopplektion så har hon inte haft en sjukdag på alla år. Därför söker jag nu efter det perfekta hemmet för henne: mycket rutinerade hästmänniskor som vill använda henne som avelssto.

 

Hon har inte haft det helt lätt i Spanien och måste ha förtroende för sina människor, då är allt okomplicerat med henne. Det hem hon hittar ska hon ha resten av sitt liv annars kan hon bo kvar hos mig. Men hennes stam och egna kvalitéer är alldeles för bra för att inte fortsätta avelsarbetas med. Hon har haft ett föl i Spanien.

 

 

 

 

 

.

 

.

 

Copyright © All Rights Reserved