Konsult

Konsulttjänster


Byggnation och planering av anläggning


Vill du bolla dina idéer vid nybyggnad eller ombyggnation av stall eller lösdriftsanordning för häst? Vi, Linda Aronsson och Martin Nordin, har ett stort intresse av fungerande ridanläggningar som planeras med utgångspunkt med hästen som biologisk varelse och av byggnadsteknik.


Vi kan hjälpa dig att vara bollplank för dina existerande idéer, och du är välkommen till vårt stall för att se hur vi har tänkt med vår lösdriftsanläggning som även ska fungera för ridskoleverksamhet och inackorderingar. Här finns stall, paddock, ridhus, vinter- och sommarhagar med en genuin tanke bakom.


Köp av häst


Jag har under många år köpt och sålt hästar som ska passa som lektionshästar eller som ska passa som trevliga hobbyhästar för amatörryttaren. Vill du ha hjälp att få en opartisk bedömare av en häst du redan hittat, eller hur du bäst förbereder dig för att börja leta häst så kan jag hjälpa dig. Vill du specifikt köpa en spansk P.R.E. häst så har jag kontakter jag kan rekommendera, och vill du ha ren praktisk hjälp så finns den möjligheten som inackorderad här i stallet.Pris per timme: 500 kr inkl. 25% moms.