Kurser

Bergahästen


Betalningsinformation all ridning:


Alla priser inkl. 6% moms, inga extra medlemsavgifter tillkommer.


All betalning sker på vårt bg 5649-3216 Bergahästen inom 3 dagar från beställningsdatum. Vid utebliven betalning kan platsen erbjudas annan ryttare.


Avbokning kan därefter ske fram till två dagar innan riddag mot full återbetalning, avbokning dagen innan mot 50 % återbetalning (ersättare mkt välkommen). Återbud på riddagen medför ingen återbetalning (ersättare mkt välkommen). Avbokning av kurs senast 1 månad innan startdatum mot full återbetalning av avgiften, senare avbokning av kurs ger ingen återbetalning (ersättare mkt välkommen) .

Kurs för två!


Du och din häst är hjärtligt välkomna på kurs hos mig, Linda! Jag är mycket intresserad av inlärningsteori och kommunikation/hjälpgivning. Då behöver du också bli kroppsmedveten och hitta din balans i sitsen och vi ägnar i första hand helgen till  detta!


Jag kan hjälpa dig på vägen och samtidigt kan du ha en trevlig helg i vår härlliga miljö. 


Jag ser helst att ni är två stycken per kurs ( två kompisar, eller två "enskilda"), men kan även ta något fler ekipage om ni är flera stycken vänner som vill komma.


Din häst övernattar i mitt stall, och själv kan du antingen bo på Ronnums Herrgård som bara ligger ett stenkast härifrån eller också enklare på Hunnebergs vandrarhem som ligger tvärsöver vår sommarhage.


Lämpligt är att komma på fredag och passa på att självständigt undersöka Hunnberg och ta en av de rekommenderade fantastiska turerna som finns där. Jag möter upp dig på dagtid på fredagen. Sedan träffas vi på lördag morgon och då börjar jag med en miniclinic där jag visar på någon av mina ridhästar vad helgens övningar är. 


Därefter rider ni lektion 1-2 st (efter ösnkemål). Vi åker på gemensam lunch och därefter blir det ett ytterligare pass på eftermiddagen. Dag två upprepar vi det hela med en kort teori och därefter två ridpass.


En helgkurs inkl stallplats kostar 2500 kr per person, boende bokas och betalas direkt till hotell.


Du kan även boka en längre kurs efter önskemål! Jag tar emot bokningar from april 2020.

Copyright  ©  All Rights Reserved