Privatlektioner

Vill du rida privatlektioner med egen häst?


Välkommen!


Jag arbetar mycket med kommunikation och hjälpgivning enligt inlärningsteorin, och är också mycket intresserad av ryttarens sits och balans. 


Jag kan även hjälpa dig att börja arbeta din häst vid hand då mycket av basen till kommunikationen börjar där.


Du kan rida vid enstaka tillfällen, eller komma regelbundet.


Pris:

enskild privatlektion 500 kr

Delad 300 kr


Inkl. 6% moms

Privatlektioner på medryttarhäst!Efter många års lektioner med mina lektionshästar så tar jag ett uppehåll . Så tyvärr kan jag inte erbjuda lektioner på lektionshäst, men hjälper gärna dig med egen häst.


Ibland är det så att någon av de som har sina hästar inackorderade i stallet söker efter en betalande medryttare som rider lektioner regelbundet för mig - då kan jag matcha ihop er! Du rider hästen på lektion för mig med regelbundenhet varje eller varannan vecka, och vill du rida mer så kan du och ägaren komma överens själva. 


Du tar hand om hästen och dess utrustning som om den vore din egen, och hjälper till med stall/hagskötsel när du är här. Är du intresserad av detta så hör av dig så sätter jag upp dig på kölista! Du behöver vara en hyggligt rutinerad ryttare som ridit på ridskola ett antal år och kan hantera hästen på ett säkert sätt. Första passet du är här så träffas vi alla tre om möjligt och ser hur det fungerar, ofta kan du komma och se hästen ridas lektion på av ägaren först. 
Föreläsning eller kurs?


Är ni några stycken som önskar mer teoretisk kunskap så kan jag anordna diverse föreläsningar, exempel på tema:


Ryttarens sits och balans, med följsamhet i gångarterna.

Kommunikation och hjälpgivning, inlärningsteori. 

Sidvärtsrörelser


Vill ni komma på kurs några ryttare tillsammans med sina hästar så kan jag anordna det också med diverse teman. Plats finns för hästen i stallet och boende tex på Ronnums herrgård. Lämpligt antal deltagare är 2-4 st, och upplägg med en gemensam teorilektion samt två lektioner med 1-2 ryttare. Antal dagar bestämmer ni själva!