Rid på Zafada!

Bergahästen


Vill du komma och rida tillsammans med mig och Zafada?


Zafada (se mer info på hennes sida) arbetar tillsammans med mig och vi ger lektioner och anordnar turridning. jag är mycket intresserad av inlärningsteori med kommunikation och hjälpgivning, och arbetar mycket med ryttarens sits och balans. 

Vi tre, ryttare/häst/instruktör, arbetar tillsammans för att vidareutveckla din ridning och vi kan börja från början om du är nybörjare eller fortsätta din utbildning om du är mer avancerad ryttare. Vi kan om du är rutinerad ryttare rida ut på Hunneberg med omgivningar. Vill du rida privatlektion?


Snälla, underbara Zafada kommer att ta väl hand om dig tillsammans med mig! Du kan vara allt från nybörjare till rutinerad ryttare, dock finns en viktgräns på 85 kg. Du bör vara vuxen eller ungdom från 12 år, eller över 150 cm lång. Vi arbetar mycket med ryttarens sits och hjälper och är mycket noga med att både häst och ryttare har ett system att falla tillbaka på. Inlärningsteorin är basen i undervisningen, och Zafada lever ett härligt liv på lösdrift med sin yngre kompis Marismeña.


En lektion är 40 min aktiv ridtid, och du sköter själv om din häst och leder fram den före lektion. Första gången du kommer är din lektion 1,5 timme för att jag ska kunna visa dig rutinerna i stallet ordentligt. När du är här hjälper du till med viss stallskötsel och att packa hö till din häst. 


En privatlektion kostar 750 kr inkl 6 % moms och du bokar från gång till gång. Du kan välja att rida regelbundet, eller då och då. Jag har framförallt lektioner på måndag, onsdag, söndag dagtid (ffa förmiddagar) för nya elever. Jag har även tisdag och torsdag em/kväll men där är ofta uppbokat långt i förväg. 
Vill du rida turridning?


Vi har otroligt vackra ridvägar på och nedanför Hunneberg och även här ställer gärna Zafada upp och tar dig med tillsammans med turledare. Du måste vara en van ryttare som väl behärskar alla tre gångarter, men vi avpassar tempot efter din ridkondition och årstid. Vi rider ut när det är ljust! Jag har reserverat fredag och lördagar för turridning, men kan även rida ut på dagtid måndagar och onsdagar. 


En turridning kostar 750 kr inkl. 25 % moms.Vill du arbeta avsuttet?

Kanske vill du lära dig mer om kommunikation från marken, via ledövningar eller ex vis longering? Det går jättebra! Du kan även få lägga in vissa delar avsuttet på en ridlektion.Är ni två stycken som vill rida regelbundet tillsammans?

Ibland finns möjlighet att använda någon av de inackorderade privathästarna för regelbundna lektioner varje eller varannan vecka. Då har en av er Zafada och den andra privathästen ( många av privatryttarna rider regelbundet för mig i dagsläget). 
Bokning

Sker till Linda på 070-6632785, linda@bergahasten.se

Avbokning sker senast 24 h före lektionsstart för att kunna ombokas. För regelbundna lektioner med fast kvällstid, eller för två ryttare tillsammans, gäller längre framförhållning.Copyright  ©  All Rights Reserved